Prireditvenik

Slikarska delavnica

Prireditvenik
Datum: 20 Oktober 2018

sobota 20. 10. 2018

park, 10.00-15.00

vodita: Teja Vučko in Jure Plavec, Narodna galerija

 

Vljudno vabimo vse ljubitelje risanja in slikanja, da se nam pridružite na slikarski delavnici. Na željo udeležencev v prejšnjih delavnicah smo se odločili, da podaljšamo trajanje delavnice na pet ur, tako da boste lahko v miru ustvarjali. Pod vodstvom slikarke in likovnega pedagoga vam bomo razkrili marsikatero slikarsko skrivnost in risarsko tehniko.

Kadar nam bo vreme dopuščalo, bomo slikali na prostem - od zanimivih cvetličnih gredic, krajine do zanimivih drevesnih vrst. V primeru slabega vremena bomo slikali v prostorih Arboretuma Volčji Potok.

Slikarsko znanje ni potrebno. Delavnica je primerna za odrasle in mlade nad 15 let. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Zberemo se pri vhodu v park. Obvezna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do petka, 19. 10., do 12. ure. V zadevo napišite: PRIJAVA - SLIKARSKA DELAVNICA. Prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona (le za obveščanje o odpovedi dogodka).

Več o razstavi 

 

 

 

Narodna galerija, Ljubljana           Arboretum Volčji Potok    Evropsko leto kulturne dediščine                 Facebook Arboretum

 

Vrtni center Arboretum | Prireditvenik | Obiščite nas Narodna galerija v Arboretumu

 

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 20 Oktober 2018

Poganja iCagenda