Prireditvenik

Alkimija vrtnice – pot ljubezni

Prireditvenik
Date: 14 September 2019

21. september 2019

Rozarij, 10.00-11.30

 

V soboto, 21. september 2019, bomo ob 10. uri ponovili uspešno izvedeno sobotno delavnico. V Zgornjem rozariju Arboretuma Volčji Potok delavnica, na kateri bomo lahko prestopili mejo med otipljivim in duhovnim svetom vrtnic. Vrtnic ne bomo zgolj opazovali, temveč jim tudi prisluhnili.

V uvodnem delu se bomo pod strokovnim vodstvom Matjaža Mastnaka sprehodili med vrtnicami, ki v tem mesecu bogato pocvitajo, in opazovali obliko ter zgradbo cvetov in popkov. Najsi preprosti ali bogati, cvetovi vrtnic v sebi nosijo zgodbe in zgodovino.

V nadaljevanju bo Susana Diez Rupnik udeležence delavnice popeljala v duhovni svet vrtnic. Se v njih lepoti in čarobnem vonju skriva globje sporočilo? Vrtnice nam kažejo pot iz uma v srce. S svojimi visokimi frekvencami, čisto formo in vonjem vračajo spomin na enost in utelešenje brezpogojne ljubezni na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni, duhovni.

Vabljeni ljubitelji vrtnic in vsi, ki menite, da vam modrost vrtnic lahko polepša in obogati življenje.

Susana Diez Rupnik je certificirana floriterapevtka in je pridobila NPK za delo z zelišči.

Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Zberemo se pri vhodu v Zgornji rozarij. Opozorilo za tiste, ki ne poznate Arboretuma: od vhode v park do zgornjega rozarija je 15 minut hoje.
Obvezna prijava na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. V zadevo napišite: PRIJAVA – ALKIMIJA VRTNICE. Prosimo, da ob prijavi pripišete še številko svojega mobilnega telefona (le za obveščanje o odpovedi dogodka).

 

Vrtni center Arboretum | Več o vrtnicah | Društvo ljubiteljev vrtnic Slovenije Mesec vrtnic

 

Telephone
01 831 2345
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Address
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Map


 

All Dates


  • 21 September 2019

Powered by iCagenda