Prireditvenik

Regionalni kongres svetovne zveze društev ljubiteljev vrtnic

Prireditvenik
Datumi: 11 Junij 2017 - 14 Junij 2017

11.–14. 6. 2017

Ljubljana, Arboretum Volčji Potok

 

Vabimo vas na kongres Svetovne zveze društev ljubiteljev vrtnic, ki ga organizira Društvo ljubiteljev vrtnic Slovenije v sodelovanju z Arboretumom Volčji Potok. Gre za prvi regionalni kongres v Srednji in Vzhodni Evropi. Veliki dogodek hortikulturne stroke se bo odvijal od 11. do 14. 6. 2017.  Do začetka januarja 2017 se je na kongres prijavilo 106 udeležencev in tujine. Strokovna predavanja bodo v dopoldanskem času. Občevalni jezik kongresa je angleščina.  

Kongresa se lahko udeležite v celoti, za kar se morate registrirati na spletni strani http://roseslovenia2017.com/sl/registracija/ . Možna je tudi udeležba po posameznih dnevih in dejavnostih. Prijave te vrste bodo mogoče od 15. 2. do 15. 5. 2017 na spletni strani http://www.arboretum.si/dogajanje/prireditvenik/229-kongres. Društvo ljubiteljev vrtnic Slovenije organizira kongres brez tuje finančne pomoči, kar pomeni, da mora pokriti vse stroške organizacije in izvedbe. Iz tega razloga so vse kongresne dejavnosti plačljive.

 

PROGRAM KONGRESA ZA DNEVNE OBISKOVALCE

Program 

 

Prijavite se po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., pri čemer morate navesti:

  • svoje ime, priimek in naslov,
  • oznake enot programa, ki se jih želite udeležiti (iz prvega stolpca zgornje preglednice),
  • podatek, ali ste član Društva ljubiteljev vrtnic Slovenije ali ne. 

Po prejemu vaše pošte vam bomo poslali račun. Po plačilu boste prejeli potrdilo o prijavi in kupone, ki jih boste oddali ob vključitvi v posamezno dejavnost. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve prostih mest za posamično dejavnost.

 

Splošne informacije za obisk Arboretuma | Več o vrtnicah | Društvo ljubiteljev vrtnic SlovenijeRegionalni vrtničarski kongres

 

 

Telefon
01 831 2345
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran
Naslov
Volčji Potok 3, 1235 Radomlje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • Od 11 Junij 2017 do 14 Junij 2017

 

 

Poganja iCagenda